İZMİR / KARŞIYAKA - Fevzipaşa Ortaokulu

Fevzipaşa Ortaokulu

..............
Adres
BAHÇELİEVLER MAH. ZÜBEYDE HANIM CAD. FEVZİ PAŞA ORTAOKULU A BLOK NO 105 KARŞIYAKA / İZMİR
Vizyon
Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş öğrenciler yetiştirmek,öğrencilere bilgi yüklemek yerine onlarda,zekâyı ve yaratıcı düşünmeyi ortaya çıkarmak,onlara bilgiye ulaşmanın yöntem ve tekniklerini öğretmek temel amacımızdır.
Misyon
Öğrencilerin kendilerini yetiştirmelerine ,sosyal,kültürel ve eğitsel etkinliklerle milli kültürümüzü benimsemelerine ve yaymalarına yardımcı olmaktır.
Ulaşım
Konak´tan Çiğli yönüne ve Çiğli´den Konak yönüne giden tüm otobüsler okulumuza 100 metre mesafedeki duraktan geçmektedir. Ayrıca Karşıyaka yönüne gelen ve Menemen İzmir Şehirlerarası terminaline çalışan tüm dolmuşlar okulumuza yürüme mesafesi 2 dakika uzaklıktan geçmektedir.
İl merkezine uzaklık 15 km, ilçe merkezine uzaklık 500 m.