İZMİR / KARŞIYAKA - Fevzipaşa Ortaokulu

Atamızı Saygı, Sevgi ve Minnetle Andık.

Aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde Atatürk'ü Anma Töreni okul bahçemizde gerçekleştirildi.

Cumhuriyetin 100. Yılında Codeweek 2023

Avrupa Kodlama Haftası kapsamında okulumuzda anaokulu öğrencilerimiz ile labirent etkinliği, 6. sınıf öğrencilerimiz ile Blocky Games Labirent etkinliği ve 7. sınıf öğrencilerimiz ile Scratch ile ay yıldızlı bayrak çizim etkinliği ve ingilizce dersinde boyama etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.

Meslek Seçimi ve Meslek Seçiminin Önemi Seminer

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Zeynep DURMUŞOĞLU ve İzmir Çalışma ve İş Kurumu Uzmanı Yasemin CEYLAN tarafından okulumuz 8. sınıf öğrencilerine Meslek Seçimi ve Meslek Seçiminin Önemi semineri verilmiştir.

İlkyardım Eğitimi

Milli Eğitim Bakanlığı, Merkez İşyeri ve Güvenlik Birimi tarafından hazırlanan ilkyardım eğitimi sunumları için TIKLAYINIZ...

English Fest 5A

Okulumuz 5-A sınıfının hazırlamış olduğu yıl sonu ingilizce gecesi okul konferans salonunda gerçekleşti. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 5-D sınıfı sınıf öğretmeni Nurten ULUBAY önderliğinde hazırlanmış olan yıl sonu ingilizce gecesi okul konferans salonunda gerçekleşti. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

2 Haziran 2023 Cuma günü saat 10.00 da okulumuz bahçesinde "Boyoz Şenliği ve Mezunlarla Buluşma Etkinliği" yapılacaktır. Fevzipaşa Ortaokulu mezunlarını etkinliğimize bekliyoruz.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK ve SPOR BAYRAMI

!9 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuz bahçesinde yapılan tören ile kutlandı.

May

Okulumuz 5. sınıf öğretmen ve öğrencileri Doğada Bir Gün etkinliğine katılmışlardır.